<
September 17, 2024

Ik vertrek: Feyenoord zet €40m prijstag op Dávid Hancko na ontvangst van ‘beledigend’ aanbod van Atlético Madrid

Feyenoord is niet van plan om Dávid Hancko deze zomer te verkopen omdat verschillende partijen de Slowaakse middenvelder hebben gecontroleerd. Volgens De Telegraaf hebben de Nederlandse reuzen een prijstag van € 40 miljoen op de speler geslagen nadat ze twee aanbiedingen van Atlético Madrid hebben afgewezen.

Article image:Feyenoord set €40m price tag on Dávid Hancko after receiving ‘insulting’ offer from Atlético Madrid

In de afgelopen maand hebben Atléti regelmatig contact gehad met Feyenoord over de mogelijkheid om hun ster verdediger te ondertekenen. De Spaanse reuzen maakten een aanbod ter waarde van ongeveer 20 miljoen euro voor de 26-jarige die Feyenoord als een ‘rechtstreekse belediging’ beschouwde. Ze hebben nu hun vraagprijs voor Hancko verdubbeld.

Feyenoord directeur Dennis te Kloese erkent dat clubs hoge prijzen betalen voor verdedigers deze zomer na Lenny Yoro (18) bij Manchester United van Lille voor ongeveer € 60m en Bayern München wordt gezegd dat een € 50m prijs tag op Matthijs de Ligt. Met dat in gedachten gelooft Feyenoord dat Dávid Hancko een vergelijkbare prijs waard is. De voormalige Fiorentina verdediger heeft nog vier jaar over op zijn huidige contract een De Kuip en een verhuizing lijkt onwaarschijnlijk voor nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *