<
September 17, 2024

deal in progress: Expert dringt erop dat de Feyenoord-ster zich naadloos zal aanpassen aan het leven bij

Arsenal is geïnformeerd dat David Hancko van Feyenoord een waardevolle toevoeging zou zijn aan hun team.

De Gunners zijn actief geweest in het transfervenster en hebben onlangs hun verdediging versterkt met de overname van Riccardo Calafiori.

Report – Arsenal linked with talented 23-year-old Feyenoord star | OneFootball

Zelfs met de komst van Calafiori, kan Arsenal nog steeds overwegen om een andere verdediger toe te voegen als een gunstige kans ontstaat, en Hancko wordt nu voorgesteld als een potentieel doelwit.

Het team van Mikel Arteta zou kunnen profiteren van de Slowaakse verdediger, die zich al heeft gevestigd als een topperformer bij Feyenoord.

Hoewel Arsenal niet sterk verbonden is met Hancko, kunnen ze hem niet achtervolgen tenzij ze een van hun huidige linkervoet verdedigers loslaten.

Voormalig Nederlandse-Marokkaanse speler Ali Boussaboun gelooft dat Hancko goed zou passen bij de Emirates als Arsenal beslist om hem te achtervolgen.

“Hancko is de beste verdediger in Nederland. Hij is klaar voor de top van de wereld en zou niet uit de buurt van Arsenal kijken,” Boussaboun vertelde RTV Rijnmond. “Hij wordt zelden geboekt en is zeer comfortabel met de bal aan zijn voeten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *