<
September 16, 2024

afgesproken: Weer een mega superster speler heeft zich net verbonden aan Feyenoord FC…

Ibrahim Osman zal dit seizoen de kleuren van Feyenoord dragen. De 19-jarige Ghanees is in feite voor één seizoen verhuurd door Premier League-club Brighton & Hove Albion. Met zijn snelheid en behendigheid geeft Osman een extra impuls aan de aanval van Feyenoord.

I will use my qualities to help Feyenoord win great things - Ibrahim Osman

“Bij Feyenoord krijgen jonge spelers de kans om zich te ontwikkelen,” zegt Osman over zijn redenen om voor Feyenoord te kiezen. “Voor mijn ontwikkeling is het goed om hier te spelen en facetten van mijn spel te verbeteren.” En ik wil mijn kwaliteiten gebruiken om het team te helpen geweldige dingen te bereiken in de Eredivisie en in Europa.

Osman, die in 2004 in de Ghanese hoofdstad Accra werd geboren, begon met voetballen bij een lokaal voetbalteam genaamd Strong Tower voordat hij terechtkwam bij de Right to Dream Academy. In het begin van 2023 werd hij daar opgepikt door FC Nordsjaelland. In anderhalf jaar speelde hij 54 wedstrijden voor de top Deense club, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en acht assists. Vanwege zijn goede prestaties bij FC Nordsjaelland werd hij onder contract genomen door Brighton & Hove Albion, die hem nu uitleent aan Feyenoord.

In Rotterdam zal Osman spelen met rugnummer 38. Echter, de twee keer internationale, die in maart van dit jaar zijn officiële debuut voor het nationale team van Ghana maakte, is vooralsnog niet inzetbaar. De aanvaller wacht nog steeds op de gecombineerde verblijfs- en werkvergunning die door de autoriteiten moet worden afgegeven, waarna hij in aanmerking zal komen om voor Feyenoord te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *