<
September 10, 2024

Acord final: Un alt jucător de excepție s-a angajat la FCSB tocmai….

LASK nu a jucat încă în meciurile de calificare pentru Cupa Europeană – sezonul trecut au terminat pe locul trei în clasamentul ligii austriece, astfel că au obținut dreptul de a juca în etapa finală a calificărilor pentru Liga Europa. Adică, trebuie să facă un pas înainte de a ajunge la etapa generală, dar adversarul de aici nu este un cadou. În plus, la începutul noului sezon al Bundesliga austriacă, LASK nu este deloc o poveste de basm, deoarece după victoria din prima rundă, a pierdut de două ori.

Absenţele pe lista FCSB-ului continuă! Încă un jucător de ...

FCSB, sau Steaua, spre deosebire de adversarii lor, au trecut prin procesul de calificare pentru Cupa Europei încă de la începutul lunii iulie. Echipa a obținut dreptul de a încerca să se califice în preliminariile Ligii Campionilor, unde a trecut chiar de doi adversari – San Marino Virtus (7:1 în prima manșă și 4:0 în manșa de retur), precum și de israelienii de la Maccabi Tel Aviv. (1:1 first leg and 1:0 return leg). Dar FCSB nu a putut face față celor de la Sparta Praga, pierzând în al doilea meci (1:1 și 2:3), ajungând astfel în finala calificării pentru Europa League.

În întâlnirea viitoare, experții companiilor de pariuri îl consideră pe LASK ca fiind favorit, deși nu ne-am grăbi să scoatem FCSB din calcule. Clubul românesc se află într-o condiție excelentă și, în plus, a luptat pentru calificarea în Liga Campionilor timp de aproape două luni – cel puțin echipa intenționează să ajungă în etapa generală a Ligii Europa. Credem că Steaua va marca un gol, iar LASK trebuie să înscrie și ea măcar o dată în fața propriilor suporteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *