<

Șeful FCSB, Gigi Becali, dezvăluie ce l-a inspirat să-l semneze pe fostul fundaș de la Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana – „Mi s-a spus că el…”

Șeful FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit ce a făcut ușor semnarea fostului fundaș de la Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana.

Echipa din Super Liga Română a plătit gigantilor din Soweto o sumă de 600.000 de euro pentru a obține semnătura fundașului Bafana Bafana în iulie 2023.

Surprinzător, Bacali a recunoscut că nu avea nicio idee despre absolventul Academiei Amakhosi.

Cu toate acestea, el dezvăluie că după ce antrenorul clubului, Elias Charalambous, și alți oficiali ai clubului l-au comparat pe Ngezana cu legenda argentiniană Diego Maradona, a fost ușor pentru el să-l aducă în echipă.

„Sunt în proces de căutare.” Îl voi lua, nu ești bun, du-te acasă! „Îți voi da și bani,” i-a spus Becali celor de la Digi Sport, conform iDiski Times.

„Nu l-am văzut pe [Siyabonga] Ngezana, dar MM [Mihai Stoica], directorul sportiv, a urmărit împreună cu Mihai Pintilii [antrenorul secund] și Charalambous.” El [Stoica] mi-a spus că „este Maradona”. „Este un fotbalist bun.”

Cuvintele lui Becali sosesc într-un moment important pentru Ngezana și echipă, care se află în centrul atenției după ce au câștigat recent liga.

Aceasta a fost prima mare medalie de argint pentru tânărul de 26 de ani, după ce a petrecut aproape opt ani fără a câștiga vreun trofeu important la Glamour Boys.

A fi comparat cu iconul fotbalistic celebrat la nivel mondial va adăuga probabil mai multă încredere jucătorului, pe măsură ce acesta își propune să facă valuri mai mari în Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *