<

Saga emoțională: Un jucător cheie de la FCSB anunță că acesta este ultimul său sezon la club din cauza…..

Internaționalul sud-african Siyabonga Ngezana a jucat toate cele 90 de minute împotriva echipei israeliene Maccabi Tel-Aviv, în timp ce FCSB a avansat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor UEFA cu o victorie la general de 2-1.

Prima manșă, care s-a jucat în România, s-a încheiat 1-1 și părea că echipa israeliană avea un avantaj. Cu toate acestea, un gol marcat târziu de William Baeten a asigurat echipei lui Ngezana avansarea, deoarece au câștigat cu 1-0 în Ungaria.

FCSB va juca acum împotriva Spartei Praga în turul trei preliminar de calificare; echipa română a ajuns în această etapă după o victorie cu 6-2 la general împotriva Shamrock Rovers.

Dacă echipa lui Ngezana reușește să învingă echipa din Republica Cehă, vor participa la play-off-uri, iar învingătorii la general se vor alătura altor echipe în faza grupelor.

FCSB pare să fie într-o formă bună, ceea ce îi plasează într-o poziție favorabilă pentru a trece peste imprevizibila Sparta Praga.

Este prima dată când Ngezana joacă în această competiție după ce s-a alăturat campionilor români la începutul sezonului 2023/24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *