<
September 11, 2024

TRANSFER FINALIZAT: FCSB l-a achiziționat pe Harvey Elliott înainte de………………..citește mai mult.

Joi, 29 august, în manșa secundă a playoff-ului de calificare în Europa League, FCSB va găzdui pe LASK. Primul meci s-a încheiat cu un scor de 1-1. Echipa de analiști DailySports a pregătit o predicție și sfaturi de pariere pentru această întâlnire.

Harvey Elliott signs new long-term Liverpool contract - Liverpool FC

Citește și: Predicție și sfaturi de pariere Petrocub vs Ludogorets – 29 august 2024
FCSB
Sezonul trecut, FCSB a încheiat dominația CFR Cluj în liga românească, câștigând campionatul pentru prima dată de la sezonul 2014/15. Cu toate acestea, acest sezon a fost dezastruos pentru “Militari”. În primele șase meciuri din Liga 1, FCSB a adunat doar cinci puncte, pierzând ultimele două partide: 0-2 cu Hermannstadt și 0-1 cu Politehnica Iași. Drept urmare, FCSB se află în prezent pe locul 15, penultimul loc.

În calificările pentru Liga Campionilor, FCSB a eliminat cu ușurință reprezentantul modest al San Marino, Virtus, în primul tur, înainte de a elimina pe Maccabi Tel Aviv. Echipele au terminat la egalitate 1-1 în România, dar FCSB a reușit să obțină o victorie cu 1-0 în deplasare, marcând golul decisiv în minutul 90. Cu toate acestea, în turul trei, campionii României au fost eliminați de Sparta Praga – un egal de 1-1 în deplasare și o înfrângere cu 2-3 acasă.

LASK
În ultimii ani, LASK s-a obișnuit să participe regulat în fazele principale ale competițiilor europene. Nu cu mult timp în urmă, această echipă a înfruntat chiar și Manchester United în optimile de finală ale Europa League. Sezonul trecut, LASK a jucat în faza grupelor, dar a terminat pe ultimul loc. În Bundesliga austriacă 2023/24, clubul din Linz a ocupat locul trei.

La fel ca FCSB, începutul de sezon al lui LASK a fost sub așteptări. În primele patru meciuri din Bundesliga austriacă, alb-negrii au reușit să obțină doar trei puncte, singura lor victorie fiind un 2-1 împotriva modestei Hartberg. În runda precedentă, LASK a suferit o înfrângere cu 1-2 în fața Austriei Viena.

Fapte interesante despre meci și istoria întâlnirilor directe
Echipa care pierde această dublă manșă va ajunge în faza principală a Conference League. Aceste cluburi s-au mai întâlnit în sezonul 1999/00 al Cupei UEFA, iar FCSB a câștigat ambele meciuri.
Predicție FCSB vs LASK
În prima manșă, LASK a arătat semnificativ mai bine decât FCSB, dar finalizarea lor a lăsat de dorit. Cred că echipa cu mai multă experiență nu va pierde în timpul regulamentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *