<

Acord final: Gigi Becali și-a respectat promisiunea după calificarea FCSB în grupele…..

FCSB s-a calificat în noul format de Europa League, unde va avea dueluri foarte tari cu formații de top. Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a rezolvat situația contractuală a unui fotbalist din primul „11” al echipei sale.

Intrat de mai multe ori în ultimii ani în colimatorul patronului, Valentin Crețu a reușit de fiecare dată să îl întoarcă din drum pe Gigi Becali. Fundașul lateral dreapta în vârstă de 35 de ani a oferit o nouă prestație solidă în returul cu LASK Linz.

Drept răsplată, Gigi Becali i-a reînnoit contractul fotbalistului său care a dat dovadă de loialitate. Acest aspect a fost confirmat chiar de către Mihai Stoica, oficialul campioanei României.

„Un fundaş dreapta care astăzi (n.r. – vineri, 30 august 2024) a semnat un contract cu noi este Valentin Creţu, a semnat o mărire de capital. I s-a mărit salariul substanţial, merită cu prisosinţă.

A făcut un meci foarte bun cu LASK, nu a fost singurul meci complicat foarte bun făcut. Are nişte aparţii în zona centrală pe care nu le-a avut niciodată în toată cariera lui, îl ştiu de mic.

Mă bucur foarte mult că astăzi a semnat, eu cred că în vară vom continua. Nu pare să piardă din energie deloc, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *