<
September 18, 2024

Wat een verdriet: de meest geliefde middenvelder van Feyenoord is gediskwalificeerd van alle sportactiviteiten vanwege…

Feyenoord heeft de Koreaanse middenvelder Inbeom Hwang aangetrokken als hun gewenste versterking voor het middenveld. De 27-jarige Hwang komt over van de Servische kampioen Crvena Zvezda en tekent een contract voor vier seizoenen in De Kuip, tot medio 2028.

Hwang, bekend als een zeer nuttige speler die graag zijn teamgenoten in stelling brengt, begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Daejeon Hana Citizen, in zijn geboorteplaats Daejeon. Voor die club maakte hij zijn debuut op 18-jarige leeftijd in 2015 en werd twee maanden later de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis.

Feyenoord makes offer for In-beom Hwang : r/soccer

Via Vancouver Whitecaps en Rubin Kazan kwam Hwang in 2022 bij de Griekse topclub Olympiakos, waar hij aan het einde van zijn debuutseizoen werd uitgeroepen tot een van de beste spelers van de Griekse competitie. Ook bij Crvena Zvezda, dat Hwang in september 2023 overnam van Olympiakos, groeide de 60-voudig Zuid-Koreaanse international uit tot een van de dragende krachten van het team. Na het verlengen van de nationale titel van Servië en het winnen van de nationale beker – met een assist van Hwang op het beslissende doelpunt van voormalig Feyenoord-speler UroÅ¡ Spajić – werd de veelzijdige Koreaanse middenvelder uitgeroepen tot beste speler van het afgelopen seizoen in Servië.

Hwang, die voorlopig nog niet speelgerechtigd is vanwege af te ronden formaliteiten, zal bij Feyenoord met rugnummer 4 spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *