<
images (44)

Triest nieuws: Feyenoord-hoofdcoach Brian Priske rouwt om de beslissing van zijn middenvelder om…

De sterren van het eerste team van Liverpool bereiden zich deze week voor op hun terugkeer naar binnenlandse verplichtingen, maar volgens de laatste rapporten kunnen de ogen elders gericht zijn.

De Reds zijn het nieuwe seizoen bijna perfect begonnen met negen overwinningen in 10 wedstrijden in alle competities, maar er worden verdere versterkingen verwacht in het komende jaar – mogelijk al in januari.

Sommige grotere namen die aan de club worden gekoppeld, zullen waarschijnlijk pas komende zomer komen, waarbij Arne Slot in het bijzonder zijn middenveld wil versterken om zijn ploeg naar een hoger niveau te tillen.

Een van die mogelijke versterkingen zou kunnen komen in de vorm van een van zijn ex-Feyenoord-spelers, met rapporten die beweren dat Liverpool geïnteresseerd is in het aantrekken van de Turkse international Orkun Kökçü.

De Turkse international verhuisde afgelopen zomer naar Benfica en noteerde 18 doelpunten of assists in 47 wedstrijden voor de Portugese grootmacht, en zette zijn solide start dit seizoen voort met vier goals en drie assists in zijn eerste negen wedstrijden van dit seizoen.

Slot kent hem echter maar al te goed uit hun tijd samen in Nederland, en volgens de Portugese bron Record heeft hij al scouts gestuurd om de 23-jarige te bekijken. Bovendien suggereert het in Lissabon gevestigde medium Correio de Manha dat Liverpool aandringt op de komst van de middenvelder naar Anfield.

methode_times_prod_web_bin_7cc8f71e-66b7-11ee-853b-c0bf92ce36b1-1-860x573.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *