<

ZO TREURIG: Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü is geschorst voor deelname aan alle sportactiviteiten omdat hij een weddenschap heeft geplaatst tegen……

De Nederlander heeft zijn Liverpool-ploeg zien afrekenen met Ipswich Town en Brentford om het seizoen 2024/25 op fraaie wijze te beginnen, met vier doelpunten zonder een enkel doelpunt tegen te krijgen.

Echter, er zijn twee spelers van Liverpool waarvan gezegd wordt dat Arne Slot niet overtuigd is, terwijl de 45-jarige nu overweegt om een stap te zetten om zich te herenigen met een van zijn oude sterren van Feyenoord…

Een verhaal van TEAMtalk meldt nu dat Liverpool Quinten Timber zou kunnen tekenen voordat de transferperiode op vrijdag 30 augustus eindigt.

Er wordt gezegd dat Slot nog steeds niet overtuigd is van zowel Wataru Endo als Curtis Jones, en hij zou bij voorkeur één nieuwe centrale middenvelder willen tekenen voordat de transferperiode sluit.

Timber – die vorig seizoen 44 wedstrijden onder Slot bij Feyenoord speelde – staat nu op de radar van Liverpool, omdat hij indruk heeft gemaakt in het seizoen 2023/24 met acht doelpunten en tien assists vanuit het centrale middenveld.

In totaal heeft de Feyenoord No.8 74 wedstrijden gespeeld onder Slot, waarbij hij 11 doelpunten heeft gescoord en nog eens 13 assists heeft gegeven – een uitstekende opbrengst die laat zien waarom de Liverpool-trainer graag een hereniging met de Nederlandse international op Anfield zou willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *